Pagina de start a forumului Legislatia Muncii
Forum Legislatia Muncii
www.PortalCodulMuncii.ro
13 experti sunt la dispozitia ta 24/7/365! Doar 190 lei/an pentru consultanta de specialitate super-profesionista!
Codul muncii 2010
Codul muncii 2010 in sute de intrebari si raspunsuri: de la ANGAJARE la CONCEDIERE, totul 100% legal!
Asigurari Sociale
CAS, CASS, concedii medicale, somaj, concediu crestere copil, pensii... acum aveti toate raspunsurile la indemana!
Salarizare
Rezolvati rapid orice problema de calcul salarii, deduceri personale, tichete de masa, optimizare fiscala a salariilor, salarizare!
1 500 de intrebari si raspunsuri!
Acces instant la intrebari si raspunsuri din: Salarizare * Asigurari sociale * Codul muncii * Contributii

Raspunde la subiect
AGENT DE MUNCA TEMPORARA
cristiana_negrila
Utilizator

Data inscrierii: 22/Iul/2010
Raspunde cu citat (quote)
Buna ziua,

Unde se inregistreaza contractele de punere la dispozitie salariati catre diversi Utilizatori?

Multumesc
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
raluca constantinescu
Utilizator

Data inscrierii: 02/Apr/2010
Raspunde cu citat (quote)
Contractele de munca se intocmesc de catre societatea care pune la dispozitia diversilor utilizatori salariati.Adica angajati un salariat pe care apoi il detasati la o alta Societate.Nu am intalnit pana acum acest caz insa si firma la care lucrez a avut pentru cateva luni un salariat trimis de FIRMA SPECIALIZATA DE RECRUTARE .Si atentie pentru ca eu stiu ca detasarea sau delegarea se poate face numai in cadrul aceleiasi firme si asta intre punctele de lucru aflate in diferite localitati.
Poate altcineva care stie mai multe ne poate ajuta pentru ca si pentru mine este o noutate.
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
AGENT DE MUNCA TEMPORARA
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Raspunde la subiect